Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Holst Mouritzen ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Holst Mouritzen ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler 

Hvis du ønsker at købe og modtage en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre aftalen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies mens du benytter vores hjemmeside.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Holst Mouritzen ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål eller feedback
  • Indgår en aftale om at benytte vores konsulentydelser
  • Ansøger om en stilling hos os

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.holstmouritzen.dk er Holst Mouritzen ApS, Stenlandsvej 43, 2300 København S, cvr nr. 41079738

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt for at kunne kommunikere med dig som en del af vores leverance. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Vi har vores hjemmeside hos Netsite/DK Hostmaster , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Netsite/DK Hostmasters datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .

 

Persondatapolitikken er senest opdateret den 15. juni 2021

Holst Mouritzen Aps

Ved Stranden 20, 1. 
1061 København K
Danmark

CVR: 41079738

Tlf: +45 31670335

Mail:  jacob@holstmouritzen.dk

orsted-stickers-110x55-grønel-rgb

Følg os

© Holst Mouritzen 2022